Політичні ризики: зміст та особливості прогнозування - Петренко, І.І. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
У статті розглядаються ризики як об’єкт політологічного аналізу. Окреслюються їхні структурні елементи, рівні та властивості, а також аналізуються особливості їх прогнозування.