Інформаційна складова передвиборчої боротьби політичних партій - Семенюк, Т.Ю. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2010)
Дослідження інформаційних ресурсів політичних партій вимагає пильної уваги, особливо в контексті виборчих перегонів. У статті проаналізовано роль ЗМІ у сучасних виборчих кампаніях, можливості впливу на електоральну думку, а також висвітлено основні стереотипи та методи інформаційної політики російських мас-медіа в українських виборах.