Економічна оцінка ефективності інноваційної діяльності підприємства - Пожуєва, Т.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Визначено, що в сучасних умовах господарювання інновації – це необхідний і об’єктивний чинник конкурентоспроможного розвитку кожного підприємства. Установлено сутність економічної ефективності інновацій та досліджено необхідність економічної оцінки інноваційної діяльності.