Банківський кредит чи лизінг: порівняння джерел оновлення основних фондів - Редькін, О.С.; Добровольський, О.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Проведено оцінку доцільності використання лізингової програми та визначено порівняльні характеристики фінансування оновлення основних засобів підприємства за рахунок кредитування. ----------