Особливості визнання витрат на Інтернет на підприємствах торгівлі - Коновалова, Т.В.; Гарбузова, Н.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто можливі шляхи використання підприємством мережі Інтернет, моделі відображення пов’язаних із цим витрат у бухгалтерському та податковому обліку й виникнення можливих спірних питань щодо віднесення їх до валових витрат підприємства. Ключові слова: Інтернет, підприємства торгівлі, бухгалтерский та податковий облік.