Соціальний пакет як інструмент соціальної відповідальності у сфері охорони праці - Котова, Н.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Визначено потреби та напрями запровадження соціальної відповідальності для забезпечення реалізації законодавства про охорону праці. Розкрито зміст і принципи формування соціального пакета у сфері охорони праці. Ключові слова: соціальний пакет, соціальна відповідальність, охорона праці.