Забезпечення кадрової безпеки організації - Подлужна, Н.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Розглянуто особливості забезпечення кадрової безпеки в умовах фінансових державних служб України. Визначено дію соціально-економічних загроз у їх діяльності, основними серед яких є висока плинність кадрів та низький рівень заробітної плати державних службовців. Рекомендовано заходи щодо їх попередження. Ключові слова: кадрова безпека, соціально-економічні загрози, заробітна плата.