Повышение эффективности функционирования производственно-экономической системы крупного машиностроительного предприятия - Салли, В.И.; Паршина, Е.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Пропонується підхід до підвищення ефективності функціонування великого машинобудівного підприємства, заснований на управлінні складними внутрішніми взаємозв'язками й взаємодіями виробничо-економічної системи із зовнішнім середовищем. ----------