Деякі параметри взаємодії масового мистецтва і публіки - Мозговий, М. (Студії мистецтвознавчі, 2009)
У статті висвітлено основні явища та поняття, що відтворюються при взаємодії масового мистецтва та публіки, а також конкретизовано зміст термінів, що застосовують при вивченні подібних процесів.