Формирование совокупного спроса в Украине в условиях трансформации собственности - Беленцов, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розроблено економетрічну модель впливу структури власності на формування сукупного попиту. Визначено оптимальну структуру власності. Встановлено, що державна власність більше сприяє росту споживчого попиту в Україні. ----------