Экономические аспекты мотивации наукоемкого труда - Евдокимов, Ф.И.; Губская, М.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто методи мотивації праці, запропоновано методику кількісної оцінки витрат і ефективності факторів мотивації творчої праці. ----------