Мониторинг процессов реализации управленческих решений - Лепа, Р.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розроблено й формалізовано до рівня конкретної економіко-математичної моделі метод моніторингу процесу реалізації управлінських рішень на підприємстві, практичне впровадження якого дозволяє в реальному масштабі часу відслідковувати динаміку зміни основних показників його діяльності й готувати інформацію для прийняття рішень із реалізації додаткових керівних впливів із коректування траєкторії досягнення запланованих значень ключових показників. ----------