Типы инвестиционных проектов и аннуитеты, обеспечивающие их безубыточность - Череватский, Д.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Показано умови беззбитковості (річні грошові потоки) для інвестиційних проектів різних масштабів і термінів реалізації. ----------