Управление себестоимостью продукции на крупном машиностроительном предприятии - Помазан, М.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто проблему ефективного управління собівартістю продукції на великому машинобудівному підприємстві. Представлено рішення з обліку, аналізу та контролю витрат в умовах жорсткої ринкової конкуренції. ----------