Моделирование запасов собственного изготовления для ремонтов оборудования металлургических корпораций - Тищенко, А.Н.; Манченко, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Запропоновано економіко-математичну модель управління запасами деталей власного виготовлення на ремонти обладнання. Застосовано метод, заснований на реалізації функції вартісного аналізу використання матеріальних ресурсів на базі ABC-аналізу, наведено нові форми контролю стану запасів у регулюванні ТОіР. -----------