Конструювання надпродуцентів рибофлавіну (вітаміну В2) дріжджів Candida famata - Дмитрук, К.В.; Яцишин, В.Ю.; Вороновський, А.Я.; Федорович, Д.В.; Сибірний, А.А. (Наука та інновації, 2009)
Шляхом введення додаткових копій гена позитивного регулятора біосинтезу рибофлавіну (РФ) у геном раніше селекціонованих штамів дріжджів Candida famata, здатних до надсинтезу РФ, отримано стабільні дріжджові штами-надпродуценти вітаміну В2. Підібрано оптимальні середовища та умови культивування для максимального виходу цільового продукту — РФ.