Новітні імпульсні технології та обладнання для підвищення продуктивності видобувних та нагнітальних свердловин при розробці корисних копалин - Нагорний, В.П.; Денисюк, І.І.; Волгін, Л.О. (Наука та інновації, 2010)
Проведено теоретичні та експериментальні дослідження поведінки гірських порід при підриванні зарядів вибухових речовин. Створено ряд нових технологій, прилади та обладнання для підвищення продуктивності видобувних і нагнітальних свердловин при розробці корисних копалин.