Синергетичний ефект маркетингової стратегії диверсифікації в умовах сезонного характеру виробництва - Ляшенко, В.І.; Ляшенко, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Здійснено спробу обґрунтувати ефективність використання джерел для ефекту синергії при міжгалузевій диверсифікації промислових підприємств. Проаналізовано існуючі джерела синергетичного ефекту на основі досвіду вітчизняних компаній та запропоновано матричний метод аналізу використання цих джерел. ----------