Мелкие млекопитающие плейстоцена и их роль в стратиграфии отложений лессово-почвенной формации юга Восточной Европы - Крохмаль, А.И. (Геологічний журнал, 2010)
Наведені результати досліджень автохтонних фаун дрібних ссавців з педогоризонтів плейстоцену півдня Східної Європи. Такі мікротеріофауни визначені для похованих грунтів пізнього еоплейстоцену, першого мартоноського грунту, лубенських грунтів, раннього завадівського і потягайлівського грунтів. Ідентифікована фауна мікротеріїв для відкладів з палеомагнїтним епізодом Харамільо.