Відмежування договору міжнародної куплі-продажу від інших договорів - Дерев’янко, Б.В. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2010)
Розкрито окремі аспекти правового режиму договору міжнародної купівлі-продажу та інших, близьких договорів (купівлі-продажу, поставки, міни, лізингу, агентського договору, міжнародного договору на виготовлення товару з давальницької сировини) та визначено критерії їх відмежування.