Модернізація нормативного забезпечення зовнішньоторговельних відносин у вугільній галузі - Ілларіонов, О.Ю. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2010)
Розглянуто особливості правового забезпечення зовнішньоторговельних відносин у вугільній галузі, окремі аспекти застосування норм ст. 12 Господарського кодексу України щодо державного впливу на цю сферу господарювання, виявлено проблеми та запропоновано шляхи їх вирішення з метою підвищення адекватності господарського законодавства в регулюванні означеної сукупності відносин.