Організаційно-господарські зобов’язання з контролю (нагляду) за господарською діяльністю - Віхров, О.П. (Вісник Інституту економіко-правових досліджень НАН України, 2011)
Обґрунтовано, що відносини, які виникають при здійсненні контролю (нагляду) за господарською діяльністю суб’єктів господарювання між такими суб’єктами та органами контролю (нагляду), є організаційно-господарськими зобов’язаннями з контролю (нагляду) за господарською діяльністю.