Оптимізація розподілу бюджету між природоохоронними проектами гірничо-збагачувального комбінату - Лозинський, І.Є. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Визначено підходи до розробки управлінських рішень щодо розподілу бюджету між природоохоронними проектами гірничо-збагачувального комбінату в межах пріоритетів концепції сталого суспільного розвитку. Досліджено взаємозв'язок економічної ефективності природоохоронної діяльності та загальних економічних результатів господарювання гірничо-збагачувального комбінату. Обґрунтовано принципи паралельно-інтеграційного управління інноваційною бізнесовою та природоохоронною стратегіями розвитку комбінатів. ----------