Матеріали ранньоенеолітичної стоянки Ардич-Бурун (Ставра) південного узбережжя Криму - Теліженко, С.А. (Археологический альманах, 2009)
Влітку 2005 року науковими співробітниками Алуштинського загону Гірськокримської археологічної експедиції Кримського філіалу Інституту археології НАН україни О.В. Лисенко та І.Б. Тесленко, під час обстеження узбережної лінії Чорного моря в районі селища Привітне (Ускут, Скуті), була виявлена стоянка Ардич-Бурун (Ставра). Восени 2006 року автором даної публікації були розпочаті розкопки на стоянці, які продовжуються і на цей час. В наступній публікації викладені результати двох польових сезонів робіт на Ардич-Бурун.