Про присудження премій НАН України для молодих учених і студентів за кращі наукові роботи за підсумками конкурсу 2010 р. (Вісник НАН України, 2011)
ПОСТАНОВА ПРЕЗИДІї НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ від 16.02.2011 № 49 м. Київ