Совершенствование элементов информационного обеспечения технического контроля на примере компонента «фиксация» - Момот, А.И.; Горчакова, Е.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто питання систематизації процедури реєстрації інформації та представлення функціональних можливостей елемента «фіксація» як складової частини процесу документування на прикладі вхідного контролю. ----------