Роль малозатратной модернизации в продлении ресурса оборудования предприятий водохозяйственного комплекса - Васильев, А.И.; Соловей, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
У результаті аналізу технічного стану устаткування, експлуатованого на підприємствах водогосподарського комлексу України, установлено, що основна його частина виробила свій ресурс. Продовження строку його експлуатації є найважливішим народногосподарським завданням. Запропоновано методику, що дозволяє виявити найбільш уразливі ланки технологічного комплексу, які вимагають першочергової модернізації. -----------