Социальная ответственность бизнеса как фактор стабильности общества - Воловодова, Е.В.; Прогнимак, Е.Д.; Ищенко, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто особливості української моделі соціальної відповідальності бізнесу, яка складається на практиці. Обґрунтовано необхідність інституціоналізації соціальної відповідальності бізнес-співтовариства на державному рівні за підтримки структур громадянського суспільства. Запропоновано напрями її реалізації. ----------