Алгоритми векторної оптимізації лінійних систем з узагальненим керуванням - Ляшко, С.І.; Семенов, В.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Запропоновано iтерацiйнi алгоритми для розв’язання задач векторної оптимiзацiї лiнiйних розподiлених систем з узагальненим керуванням та доведено збiжнiсть алгоритмiв iз похибками в iтерацiйних пiдзадачах до множини керувань, що задовольняють необхiднi умови ефективностi.