Загальновиробничі витрати: моделювання поведінки витрат на основі кореляційно-регресійного аналізу - Мокроусова, Т.О.; Парасій-Вергуненко, І.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядаються проблеми розподілу загальновиробничих витрат на постійні та змінні в реальних умовах виробництва та пропонується статистична модель вирішення цих питань. ----------