Методологічні й практичні аспекти обліку інноваційно-технічних ресурсів - Бодюк, А.В. (Науково-технічна інформація, 2009)
Обґрунтовується зміст показників інноваційної та інвестиційної діяльності, структури інноваційних процесів, формується система показників техніко-технологічних перетворень виробництва. Розробляються інші показники, які є необхідними під час планування й аналізу інноваційно-технологічної діяльності на підприємствах АПК, промисловості, торгівлі, сфери послуг.