Марковские случайные эволюции с независимыми приращениями в схеме асимптотически малой диффузии - Королюк, В.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Експоненцiйний генератор великих вiдхилень обчислюється для випадкових еволюцiй з незалежними приростами у схемi асимптотично малої дифузiї.