Рост обобщенных алгебр Темперли–Либа, связанных с графами Кокстера (четыре проектора) - Заводовский, М.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Вивчається рiст узагальнених алгебр Темперлi–Лiба, зв’язаних з графами Кокстера, породжених чотирма проекторами. Отримана повна класифiкацiя узагальнених алгебр Темперлi–Лiба, зв’язаних з графами Кокстера, породжених чотирма проекторами, за зростанням. Описано клас скiнченновимiрних алгебр Темперлi–Лiба, алгебр полiномiального росту та алгебр експоненцiального росту.