Формування узгоджених прогнозів розвитку економіки та енергетики з використанням оптимізаційних моделей - Костюковський, Б.А.; Максимець, О.О.; Спітковський, А.І.; Сас, Д.П.; Парасюк, М.В. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2008)
Представлено принципи побудови узгоджених прогнозів розвитку економіки й енергетики при забезпеченні виконання екологічних обмежень для прогнозування розвитку систем енергозабезпечення країни з використанням оптимізаційних моделей.-------------