Мала енергетика та її значення в регіональних системах майбутнього - Білодід, В.Д.; Таранець, К.В. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2008)
Розглянуто необхідність упровадження малих генеруючих потужностей в енергетичну систему України. Зроблено техніко-економічну оцінку технологій, окреслено комплекс проблем інноваційного ринку розосередженої енергетики та наведено можливі варіанти їх розв’язання.------------