Стан ліпідної компоненти клітинних мембран колоректальної карциноми - Хижняк, С.В.; Степанова, Л.І.; Кудрявцева, А.Г.; Демешок, В.І. (Доповіді НАН України, 2010)
Отримані результати, що характеризують стан ліпідної компоненти мембран мікросом колоректальної аденокарциноми людини, свідчать про зміни у кількісному вмісті мембранних фосфоліпідів та холестеролу внаслідок пухлинного росту, які можуть обумовлювати особливості структурно-функціональних характеристик мембран клітин пухлин.