Оцінка рівня моноекспансії та асоціації вірусних інфекцій у насадженнях кісточкових культур україни за даними моніторингових обстежень - Тряпіцина, Н.В. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2009)
Запропоновано статистичну модель для оцінки рівня асоціації між вірусами рослин при мультивірусному інфікуванні, рівня моноекспансії вірусів рослин при моноінфікуванні. Проаналізовано успішність розповсюдження вірусів у насадженнях кісточкових культур України.