Властивості 2π-періодичного розв'язку крайової задачі - Самойленко, А.М.; Хома, Н.Г.; Хома-Могильська, С.Г. (Доповіді НАН України, 2010)
Вперше у спеціально виділеному класі функцій побудовано оператор, який переводить клас 2π-періодичних функцій самого в себе, і вивчено його властивості.