Пам’яті І.Д.Зосимович (Наука та наукознавство, 2011)
Українська історія астрономічної науки зазнала незворотної втрати. Пішла з життя одна з активних істориків астрономії та популяризаторів історико-астрономічних досліджень в Україні, кандидат фізико-математичних наук Ірина Дмитрівна ЗОСИМОВИЧ.