Підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів в основних процесах чорної металургії - Симборський, А.І. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2007)
Проаналізовано динаміку питомих витрат, загальне споживання енергоресурсів, структуру споживання котельно-пічного палива за видами та економію паливно-енергетичних ресурсів у окремих виробництвах чорної металургії за 1995-2003 рр.