Оптимізація навантажень ТЕС за ціновим пріоритетом - Дубовський, С.В. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2007)
Обґрунтовано новий швидкодіючий алгоритм багатомірної оптимізації режимів енергоблоків ТЕС шляхом порівнянь прирісних цін на кроці.