Розсекречення документів У Державному архіві Рівненської області - Леонова, Л.А. (Архіви України, 2011)
Аналізується робота Державного архіву Рівненської області з розсекречення документів у період з 1989 до 2011 рр., склад і зміст найбільш цікавих розсекречених фондів.