Порівняльний аналіз досвіду та можливостей видобутку метану вугільних родовищ у різних країнах світу - Ляшенко, О.Ф.; Ляшенко, Д.В. (Інститут загальної енергетики НАН України, 2007)
Охарактеризовано геологічні умови залягання і розповсюдження метану вугільних родовищ України, проаналізовано можливості та досвід видобутку метану в Україні та інших країнах світу.