Инвестиционные механизмы развития машиностроительного комплекса Донецкого региона - Ишков, В.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Подано аналіз залучення інвестицій для масштабного перетворення виробничої бази Донецької області. ----------