Задача Коші для сингулярних еволюційних рівнянь - Городецький, В.В.; Тупкало, І.С. (Доповіді НАН України, 2010)
Встановлюється розв'язність задачі Коші для сингулярного еволюційного рівняння з псевдобесселевим оператором, побудованим за змінним символом, у класі неперервних обмежених початкових функцій.