Маловідома сторінка життя і діяльності історика та архівіста Василя Веретенникова - Водотика, С.Г.; Савенск, Л.А. (Чорноморський літопис, 2010)
На основі нових архівних джерел проаналізовано науково-дослідну, науково-організаційну і громадську діяльність визначного українського та російського архівіста, джерелознавця та історика Василя Веретенникова.