Методичні підходи до управлінського обліку та аналізу ефективності інноваційної діяльності й інноваційної активності підприємств - Єжакова, Н.В. (Економіка промисловості, 2011)
Розглянуто методичні підходи до управлінського обліку та аналізу ефективності інноваційної діяльності. Запропоновано систему показників інноваційної активності підприємстві, яка є одним з елементів системи комплексної оцінки інноваційної діяльності і дозволяє визначити доцільність її подальшого здійснення. Ключові слова: інноваційна діяльність, інноваційна активність, аналіз ефективності, управлінські рішення.