Влияние волновых процессов в зарядной полости на разрушение массива горных пород - Куринной, В.П.; Гаркуша, И.П. (Геотехническая механика, 2007)
Виконано дослідження впливу хвильових процесів у зарядній порожнечі на руйнування масиву гірських порід.