К оценке устойчивости предохранительных целиков методом конечных элементов - Сдвижкова, Е.А.; Шашенко, Д.А. (Геотехническая механика, 2007)
Обґрунтована розрахункова схема до оцінки пружно-деформованого стану охоронних ціликів між тунелями під Керченською протокою. Визначено параметри ціликів та безпечний строк експлуатації об’єкта.