«Вісникові Національної академії наук України» (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Науково-видавнича рада Національної академії наук України сердечно вітає наукову спільноту, редакційну колегію і працівників редакції «Вісника Національної академії наук України» з його 80-річчям.